OM OHAPPA

Vi gör marknadschefer till hjältar

Din digitala säljare

I dagens digitala marknadsföring samarbetar marknad och sälj alltmer med utgångspunkt från kundens köpresa. Att hitta ett eget sätt att kommunicera med kunder och intressenter där de befinner sig, är idag en av de viktigaste möjligheterna företag har för att skilja ut sig från konkurrenterna.

Pris, produkt och erbjudande är den traditionella grunden i kommunikation inom B2B. Idag gäller det att också skapa en intressant dialog för att bygga upp en intresserad och engagerad publik som lyssnar på dig när du vill nå ut med ditt budskap – och som känner sig väl bemött och förstådd av ditt företag.  

Tänk dig din webbsida och det avtryck ditt företag ger på nätet som en person, en digital säljare. Vad ser du? Är det en trevlig, påläst och serviceinriktad person som möter besökarna? Eller rentav en korthuggen och illa uppdaterad prick som knappt vill dela med sig av kontaktuppgifter? Är det en person som du vill ska representera ditt företag i viktiga sammanhang?

Alla medarbetare behöver en långsiktig plan och rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb. Samma sak gäller här. När din digitala säljare är aktiv och kan föra ett intressant samtal uppmärksammas det av andra. Kontakter skapas och nätverk växer. Då bidrar den till konkreta resultat i företaget.

Är det dags för ett utvecklingssamtal med din digitala säljare? Vill du veta hur läget är i ditt företag?
Vi hjälper dig att komma igång och utveckla dina digitala kanaler till ett effektivt säljverktyg.

Hör av dig så berättar vi mer.