Lansering av systemlösning – Fiber Access MATRIX

Kund: Hexatronic Cables & Interconnect Systems Kategori: #Design #Utveckling #Grafisk Produktion #Varumärke & Strategi #Koncept

När Hexatronic skulle lansera sitt kompletta system för passiv fiberoptik – Fiber Access MATRIX, fick ohappa i uppdrag att ta fram ett koncept som presenterades på en av världens största telekommässor – FTTH 2017 i Marseille, Frankrike.

Hexatronic Logo2013 Utantagline

Hexatronic Cables & Interconnect Systems ingår i Hexatronic Group AB och är en systemleverantör som utvecklar, tillverkar, marknadsför och tillhandahåller service inom fiberoptisk kabel och infrastrukturlösningar för telekomföretag.

Uppdrag
Hexatronic är en snabbt växande telekomkoncern som specialiserat sig som systemleverantör inom fiberkommunikation. Koncernen ligger i framkant när det gäller utveckling och tillverkning av allt som behövs för att bygga ett högkvalitativt bredbandsnät.

I linje med Hexatronics styrka som systemleverantör lanserades Fiber Access Matrix – ett komplett system för FTTH installationer. Lanseringen skedde dels under mässan i Marseille, samt via webb och sociala medier.

I nära samarbete med kunden tog ohappa fram ett grafiskt formspråk och ett lanseringskoncept. Arbetet innefattade logotyper, filmer, presentationer, trycksaker, montermaterial, nyhetsbrev samt material för sociala medier och webb. Uppdraget innefattade hela processen från att ta fram innehåll till att mäta och följa upp resultat i digitala kanaler.

Läs mer på Hexatronic.com/matrix.

Anna Portrait

Anna Westberg Engman

Projektledare

073-983 48 99

anna@ohappa.se

Anna Portrait

Kan vi hjälpa er med er nästa produktlansering?

Läs vår integritetspolicy

Anna Westberg Engman

Projektledare

073-983 48 99

anna@ohappa.se

Anna Portrait