Vänligen vänta medan meddelandet skickas...

TJÄNSTER

Anlita oss som extern marknadsavdelning eller för enskilda projekt

Mässor & Event – personliga möten

Inget är som att träffas på riktigt. När det ska tas avgörande beslut tar vi oss ofta tid att ses öga mot öga. Vi vill känna på personkemin, handslaget och möta människan bakom mailen och telefonen. Själva affärsbeslutet kan ske långt senare, inte sällan via nätet, men ett personligt möte är svårt att ersätta. Mässor och event är viktiga händelser som samlar hela branscher, kunder, intressenter eller anställda kring ett tema eller en händelse.

Alla vet att mässor och event tar både tid och resurser i anspråk. För att få ut det mesta av ett event eller ett mässdeltagande behöver du tänka till rejält och gärna vara ute i god tid. Tack vare den digitala kommunikationen så kan ett event börja långt innan det äger rum och leva länge efter det att den sista besökaren har gått.

Vi har lång erfarenhet av arbete med event, lanseringar, mässor på nationell och internationell nivå och har ett antal starka samarbetspartners att ta hjälp av om det behövs för scenbyggen, ljus och ljud samt logistik.

Genom att ta hjälp med hela eller delar av eventproduktionen sparar du kraft och resurser hos din egen personal. När dagen D kommer har de kraft kvar och kan lägga tiden på att ta hand om kunder och besökare.

Låt oss ta ansvar för hela eller delar av eventproduktionen – från den lilla konferensen till det stora internationella mässdeltagandet. Vi kan hjälpa dig med allt från lokal- och monterdesign till planering, innehåll, dokumentation, aktiviteter och uppföljning.


Vi hjälper dig med

  • Koncept och idé

  • Planering och genomförande

  • Lokal- och monterdesign

  • Mässmaterial

  • Aktiviteter och seminarier

  • Uppföljning och utvärdering

Hör gärna av dig så berättar vi mer.

Vill du veta mer?

Vill du ha professionell hjälp inför mässdeltagandet? Vi hjälper dig!

När du skickar in detta formulär godkänner du vår sekretesspolicy

Ange ditt telefonnummer så hör vi av oss så fort vi kan!

När du skickar in detta formulär godkänner du vår sekretesspolicy

Relaterade uppdrag