Vänligen vänta medan meddelandet skickas...

TJÄNSTER

Anlita oss som extern marknadsavdelning eller för enskilda projekt

Text & Bild – innehållsproduktion

Relevant innehåll engagerar, bygger bilden av företaget och stödjer säljprocessen. Ett stadigt och kvalitativt flöde av text, bild och film på webben och i sociala kanaler visar på aktivitet och trovärdighet hos avsändaren.

Vi arbetar med innehållsproduktion anpassad för olika kanaler och syften.

Copy & skribentuppdrag

Vi ansvarar för textproduktion i olika former, som till exempel copywriting, budskap, skribentuppdrag, nyhetstexter, företags- och produktinformation.

Teknikinformation

En produkt som levereras är en representant för ditt företag. Hur du paketerar den och vilken typ av information som följer med produkten berättar ofta mer om ditt företag än vad du tror. Vid försäljning och tillverkning av produkter uppstår ofta ett behov av att visa hur produkten fungerar, hur den ska hanteras, monteras eller installeras.

Vi har gedigen teknisk kunskap och erfarenhet av tillverkande företags behov av teknisk information och säljstöd i tryckt och digital form. Vi skriver tekniska och instruktiva texter på flera språk och producerar bland annat kataloger, prislistor, produktblad, manualer och instruktioner.

Bild

Bilder, i form av foto, avancerad bildbehandling, grafik och illustration är en viktig del i vår verksamhet.

Pressmaterial

Att berätta något via artiklar är att låta en annan röst sprida budskap, fakta och omdömen om din produkt, lösning eller verksamhet i sina egna kanaler. Idag är det inte bara tidningar utan de digitala publikationerna blir allt viktigare kanaler.

Vi planerar mediakommunikationen, skriver pressreleaser och stödjer dig i ditt pressarbete. Vi tar även ansvar för spridning, pressbearbetning och bevakning av media.

Vill du veta mer?

En slagkraftig text och en talande bild? Inga problem. Vi hjälper dig.

När du skickar in detta formulär godkänner du vår sekretesspolicy

Ange ditt telefonnummer så hör vi av oss så fort vi kan!

När du skickar in detta formulär godkänner du vår sekretesspolicy