Vänligen vänta medan meddelandet skickas...

TJÄNSTER

Anlita oss som extern marknadsavdelning eller för enskilda projekt

Webb & Sociala medier

Den digitala djungeln kan verka snårig, men den är inte så svår som den ibland kan upplevas. Med vår hjälp får du ordning på den digitala strategin och hjälp att hålla dina kanaler uppdaterad med relevant innehåll. Vi hjälper dig att skapa ett tydligt varumärke på nätet, sätta mål och driva trafik för att generera leads och affärer via webben. Med digital annonsering, kampanjer och aktiviteter anpassade efter ditt företags målgrupp bygger vi upp en intresserad följarskara som du sedan kan kommunicera med direkt.


Vi hjälper dig att

  • Planerna och strukturera
  • Utveckla digitala kanaler
  • Förvalta och driva innehåll
  • Konvertera och sälja
  • Analysera och rapportera
  • Optimera och förbättra

 

Din digitala säljare

Föreställ dig din webbsida och det avtryck ditt företag ger på nätet som en person, en digital säljare. Vad ser du? Är det en trevlig, påläst och serviceinriktad person som möter besökarna? Eller rentav en korthuggen och illa uppdaterad prick som knappt vill dela med sig av kontaktuppgifter? Är det en person som du vill ska representera ditt företag i viktiga sammanhang?

...

Läs mer

Webb

Webbsidan är centralpunkten i din digitala kommunikation och fungerar som ett nav, dit du kan driva trafik via andra digitala kanaler, såsom sociala kanaler, personliga kontakter, annonsering osv.

...

Läs mer

Sociala medier

Fördelarna med marknadsföring via sociala medier är många. Du når exempelvis en nischad och relevant målgrupp samtidigt som du möter kunderna på deras arena och kan bygga upp en känsla av gemenskap. På ohappa kan vi hjälpa dig att få relevanta budskap att nå rätt målgrupp.

Content – digitalt innehåll

Med ett regelbundet flöde av kortare filmer, nyheter, kampanjer och relevant innehåll håller du dina digitala kanaler levande. Kunderna återkommer, du rankas högre av Google och målgruppen får svar på sina frågor.

...

Läs mer

Leadskonvertering

Kan den digitala kommunikationen leda till affärer? Svaret är enkelt. Ja – om du ger målgruppen vad de efterfrågar.

...

Läs mer

Analys & optimering

Hur väl fungerar din webbsida egentligen? Vilken spridning har dina uppdateringar på Facebook? Hur många öppnade nyhetsbrevet du skickade i förrgår? Vi kan ta fram analyser och skräddarsydda rapporter som kan fungera som beslutsunderlag för den fortsatta optimeringen.

Vill du veta mer?

Behöver du se över dina digitala kanaler?

Kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram en lösning anpassad för ditt företag.

När du skickar in detta formulär godkänner du vår sekretesspolicy

Ange ditt telefonnummer så hör vi av oss så fort vi kan!

När du skickar in detta formulär godkänner du vår sekretesspolicy