Vänligen vänta medan meddelandet skickas...

Vilka tjänster erbjuder vi?

Vi på ohappa har bred kompetens inom många olika områden och kan hjälpa dig med det mesta, men vi har fokuserat vår verksamhet på tjänster inom dessa fem kategorier:

Digitalt

Digital marknadsföring

Marknadsföring via de digitala kanalerna erbjuder i det närmaste obegränsade möjligheter för alla typer av företag, men frågorna kan vara många. Var och hur ska ni synas och vilka budskap ska ni förmedla till befintliga och potentiella kunder?

Läs mer
Strategi

Strategi & Planering

I digitaliseringens tidevarv är det viktigare än någonsin med ordning och reda. Med en bra plan får du överblick och ordning på var du ska lägga dina resurser, vilka delar i marknadsarbetet som är prioriterade och hur du kan följa upp förväntade resultat.

Läs mer
Design

Design

Din grafiska profil och dina varumärken är grunden för ditt företags identitet och image. En särskiljande och genomtänkt design i såväl digital som i tryckt material ger dig en tydlig och stark position på marknaden. Vi kan hjälpa dig med exempelvis förpackningsdesign, logotyper, grafiska manualer och trycksaker.

Läs mer
Content

Content

Relevant innehåll engagerar, bygger bilden av företaget och stödjer säljprocessen. Ett stadigt och kvalitativt flöde av text, bild och film på webben och i sociala kanaler visar på aktivitet och trovärdighet hos avsändaren. Vi arbetar med innehållsproduktion anpassad för olika kanaler och syften.

Läs mer
Digitala Paket Ohappa1

Våra digitala paket

Behöver du hjälp med din marknadsföring på Google eller de stora sociala plattformarna? Vi erbjuder flera olika paket inom digital annonsering, sökmotoroptimering och konvertering.

Läs mer
Anna Portrait

Anna Westberg Engman

Projektledare

073-983 48 99

anna@ohappa.se

Anna Portrait

Behöver ni hjälp med ert varumärkesarbete?

Läs vår integritetspolicy

Anna Westberg Engman

Projektledare

073-983 48 99

anna@ohappa.se

Anna Portrait