TJÄNSTER

Två kommunikationsinriktningar. Sex fokusområden. Tusen möjligheter.

VAD VI ERBJUDER INOM

Marknadskommunikation

Strategi och mål

Svårt att få ut den fulla potentialen i ert marknadsarbete? Vi hjälper dig att skapa en långsiktig strategi, identifiera målgrupper, upprätta handlingsplaner och sätta mätbara mål.

Varumärkesarbete

Att bygga ett starkt varumärke tar både tid och resurser. Vi analyserar och utvecklar er grafiska profil utifrån värdegrunder och positionering och skapar ett visuellt tilltalande varumärke.

Struktur

En smart och lättarbetad arbetsprocess gör allt så mycket enklare. Vi har verktygen som underlättar ditt dagliga marknadsarbete för både internt och extern kommunikation.

Digital närvaro

Hur ser era digitala skyltfönster ut? Behöver ni uppdatera eller skapa en helt ny webbsida? Vi hjälper dig att analysera och bygga era digitala plattformar och vässar budskapen för ännu bättre resultat.

Dialogen med marknaden

Hur kommunicerar ni med marknaden idag? Vi ser till att kvalitetssäkra och hålla tempot uppe i er dialog med marknaden för att stärka ert företags digitala renommé.

Säljstöd

En effektiv marknadskommunikation kräver även ett bra säljstöd. Vi skapar grafiskt material och utbildningslösningar till säljkår, återförsäljare och personal med syfte att skapa nya affärer.

VAD VI ERBJUDER INOM

Arbetsgivarkommunikation

Strategi och mål

Har ni en strategi för hur ni ska säkerställa den framtida kompetensen i företaget? Om inte, så är det hög tid att lägga upp en plan redan nu.

Arbetsgivarvarumärke

Hur lockar ditt företag kompetens från arbetsmarknaden? Vi hjälper dig att utveckla och lyfta fram mjuka värden som stärker ditt arbetsgivarvarumärke.

Struktur

Hur fungerar er rekryteringsprocess idag? En välfungerande struktur både före och under en anställning skapar en trygg, utvecklande och inspirerande arbetsplats.

Digital närvaro

En stor del av arbetsgivarvarumärket byggs idag online. Vi håller era digitala skyltfönster nyputsade, intresseväckande och välkomnande för framtida medarbetare.

Dialog med arbetsmarknaden

Hur ser er dialog med arbetsmarknaden ut idag? Ger det resultat? Tillsammans kan vi hitta nya vägar för att hitta de kompetenser ditt företag behöver.

Rekryteringsstöd

Med rätt rekryteringsstöd, som t.ex. filmer, presentationer och annonser, ökar dina chanser att locka nya medarbetare på den konkurrensutsatta arbetsmarknaden.

Behöver du hjälp med ditt företags kommunikation? Hör av dig!

Avatar

Anna Westberg Engman

Projektledare

073-983 48 99 anna@ohappa.se