Ohappa Div Kommunikationsstrategi 02

Marknadsstöd – bra för lönsamheten?

Vi tror att många företag skulle kunna gå bättre om de tog någon form av extern hjälp med marknadsföringen. Vår spaning är att de flesta företag har det ganska rörigt på marknadsavdelningen. Många marknadsansvariga behöver ett bollplank lika mycket som de behöver en byrå, någon som fattar hur affärsverksamheten fungerar, som kan ge råd, som tar tag i saker och reder upp surdegar när det behövs. Där har du oss på ohappa i ett nötskal.

Vi stödjer marknadsorganisationer med både struktur och kreativitet

Vi backar upp marknadsorganisationer och gör det som de själva inte hinner, kan eller vill göra. Eller så tar vi rollen som extern marknadsavdelning som sköter allt. Vi hjälper företag att bli starka, få ordning och reda i kanalerna, förankra det som de är bra på och bli bättre på att kommunicera. Som en kreativ och strukturerad partner kan vi göra precis det ni är i behov av just nu. Vi kan ta ert varumärke till nya höjder formmässigt, driva ett mässprojekt eller hålla sociala medier uppdaterade.

Hur står det till med ditt företags marknadsarbete?

Vi har delat in marknadsarbetet i sex huvudområden – områden som företag behöver ha koll på för arbetet ska fungera. Kom ihåg, man behöver inte vara bäst på allt, men grunden behöver finnas där så att det inte blir otydligt och svårt att ta beslut under resans gång.

 

 

När vi börjar jobba med ett bolag så går vi igenom de här områdena och checkar av hur långt ni har kommit, vad som fungerar bra och vad som kan förbättras. Det blir en enkel med tydlig grund för vidare arbete och prioriteringar.

Boka en kostnadsfri timme med oss – helt förutsättningslöst

Genomgången av de sex områdena görs digitalt och det tar ungefär en timme. Efteråt tar du med dig våra råd i ditt eget arbete, eller så enas vi om att gå vidare med ett förslagsarbete.

Låter detta som ett intressant upplägg? Boka en kostnadsfri utvärdering med en av våra projektledare. Det går också bra att maila till info@ohappa.se eller ringa 0650-237 40.

 

Boka en kostnadsfri utvärdering

 

Och sen då? Så här kan nästa steg se ut efter det första mötet

Innan vi lämnar mötet bestämmer vi nästa steg.
Så här kan vi gå vidare:

1. Det behövs ett möte till för att kunna komma fram till vad företaget behöver.

Vid behov tar vi ett möte till och gör ett förslag på vad ni behöver ta tag i och hur nästa steg kan se ut. Fast pris för detta är 15 tkr plus moms. Anledningen till att det kostar är att det här är en leverans som ni är fria att ta vidare med oss eller med någon annan.

2. Det är solklart vad som behöver göras.

Det är också klart hur ansvarsfördelningen oss emellan kommer att se ut. Ni vet vad ni kommer att kunna bidra med och ni vet vem som tar beslut. Vi gör ett förslag från vår sida på hur vi kan hjälpa er samt ett kostnadsförslag. Det kostar inget. Vi presenterar förslaget och ni tackar ja eller nej. Är ni ny kund hos oss är minsta ingångsaffär 60 tkr. Är ni redan kunder finns ingen miniminivå.

Kanske är vi precis det stöd som ditt bolag behöver?

Våra kunder finns i massor av olika branscher – nästan alla inom B2B. Många är verksamma på en global marknad, andra i Sverige. De flesta har ingen dedikerad marknadschef, ansvaret kan ligga hos försäljningschef, vd eller innesälj. Vi vänder oss i huvudsak till B2B, främst mellanstora och stora företag, men det är inte antalet anställda som styr. Vi jobbar också med företag med relativt få anställda, men som står inför en utveckling, börsnotering eller annan tillväxt.   

Både vi och du vet att bra och genomtänkt marknadsarbete tar tid. Det finns ingen quickfix eller magisk lösning. Att lyfta ett bolag handlar om människor och relationer. Alla måste med på båten och tro på att ni kommer lyckas – styrelse, ledning, sälj, HR, produktion, utveckling, ja hela gänget.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss. Vi ser fram emot att lära känna ditt företag. 

Ohappa Div Kommunikationsstrategi 02
Marica Portrait

Marica Rastad

Projektledare

073-086 28 01

marica@ohappa.se

Marica Portrait

Hör av dig till mig för en kostnadsfri utvärdering!

Läs vår integritetspolicy

Marica Rastad

Projektledare

073-086 28 01

marica@ohappa.se

Marica Portrait