Ohappa Div E Butik

Kampanj – E-butik

Som samarbetspartner till e-handelsleverantören Quickbutik kan vi nu erbjuda dig som butiksägare 6 MÅNADERS GRATIS PROVPERIOD + 8 TIMMAR konsultation och utbildning när du startar en e-butik via oss på ohappa.

Ta steget till e-butik! Just nu utan kostnad de första 6 månaderna!

Som samarbetspartner till e-handelsleverantören Quickbutik kan vi nu erbjuda dig som butiksägare 6 MÅNADERS GRATIS PROVPERIOD när du startar en e-butik via oss på ohappa.

Ja, det är sant! Om du driver en fysisk butik idag och vill ta steget över till (eller helt enkelt komplettera din verksamhet med) en attraktiv och smidig e-butik, hjälper vi dig att komma igång snabbt. Vi på ohappa BJUDER nämligen på 8 timmars konsultation och utbildning av plattformen och sedan kan du driva butiken i hela 6 månader helt utan månadsavgift hos Quickbutik. Vi kan även hjälpa dig med allt annat kring din e-butik som t.ex. produktfotografering och textinnehåll.

Digitalisera din butik idag! Kontakta oss för mer information via formuläret nedan.

Kampanjvillkor:

• Erbjudandet gäller endast företagare som idag driver en fysisk butik.
• Företaget ska inte ha eller ha haft en e-handelslösning tidigare.
• Erbjudandet avser prisplan Startup* kostnadsfritt i 6 månader.
• En webbutik per fysisk butik gäller.
• Du väljer själv om du önskar att driva butiken vidare efter gratisperioden, eller om du vill låta butiken avslutas automatiskt.

För dig som inte har en fysisk butik finns möjlighet till 14 dagars gratis provperiod. Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång.

Kontakta oss

Nyfiken på att starta upp en E-butik?

Läs vår integritetspolicy