Vänligen vänta medan meddelandet skickas...

Hexatronic

Årsredovisning

En årsredovisning ska visa verksamhetens siffror in i minsta detalj. Men den kan vara betydligt mer än så. Med snygg layout och bra innehåll kan den också stärka varumärket och fungera som en viktig marknadsföringskanal.

Uppdrag

ohappa producerar Hexatronics årsredovisningar sedan 2012. Vi ansvarar för layout, formgivning, bildretusch, grafik, korrektur, originalproduktion och leverans. Produktionen sker i enlighet med koncernens redovisningsrutiner. De senare åren har vi också gjort en kortversion, som presenterar koncernen i en koncentrerad form. Det ökar användbarheten ytterligare, eftersom kortversionen blir intressant för en bredare målgrupp.

 

Innehåll

En bra årsredovisning ska vara skriven på ett tydligt, enkelt och korrekt sätt och ha en form och struktur som gör den överskådlig och tilltalande. Den inledande delen i Hexatronics årsredovisning handlar om verksamheten och innefattar allt från vision, värdegrund och mål till marknader, produkter och organisation. Den presenterar också koncernen i siffror på ett illustrativt, lättillgängligt sätt samt informerar om aktien och aktieägarna. Nästa avdelning är själva förvaltningsberättelsen som beskriver den finansiella utvecklingen, väsentliga händelser under året, risker och riskhantering, styrelse och ledningsgrupp. Därefter följer avsnitt om bolagsstyrning, finansiell information och information till aktieägare.

 

Kolla in Hexatronics senaste årsredovisning och kortversion:
Års- och koncernredovisning
Hexatronic in Brief

Resultat

Hexatronics årsredovisning produceras i både en tryckt och en digital version. Den tryckta produkten skickas på traditionellt sätt ut till aktieägare och andra intressenter och fungerar som en viktig varumärkesbyggare. Men även den digitala versionen har en central roll. Den distribueras via Hexatronics digitala kanaler, vilket gör att många fler får möjlighet att läsa den. Delar av innehållet lyfts också ut och används för att skapa nyheter till koncernens webb och sociala medier. 

Ytterligare möjligheter

Allt fler företag börjar inse vilken möjlighet den digitala tekniken innebär även i produktionen av årsredovisningar. I en digital årsredovisning går det plötsligt att göra innehållet levande. Genom att använda video, berättarteknik samt interaktiva grafer och illustrationer blir det mycket roligare att ta del av informationen och chansen är stor att du når ut till många fler.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi hur du kan ta nästa steg.

När du skickar in detta formulär godkänner du vår sekretesspolicy

Anna Westberg Engman

Projektledare

073-983 48 99

anna@ohappa.se

Ange ditt telefonnummer så hör vi av oss så fort vi kan!

När du skickar in detta formulär godkänner du vår sekretesspolicy