Vänligen vänta medan meddelandet skickas...

Hexatronic

Lansering av systemlösning – Fiber Access MATRIX

När Hexatronic skulle lansera sitt kompletta system för passiv fiberoptik – Fiber Access MATRIX, fick ohappa i uppdrag att ta fram ett koncept som presenterades på en av världens största telekommässor – FTTH 2017 i Marseille, Frankrike.

Uppdrag

Hexatronic är en snabbt växande telekomkoncern som specialiserat sig som systemleverantör inom fiberkommunikation. Koncernen ligger i framkant när det gäller utveckling och tillverkning av allt som behövs för att bygga ett högkvalitativt bredbandsnät. 

I linje med Hexatronics styrka som systemleverantör lanserades Fiber Access Matrix – ett komplett system för FTTH installationer. Lanseringen skedde dels under mässan i Marseille, samt via webb och sociala medier.

I nära samarbete med kunden tog ohappa fram ett grafiskt formspråk och ett lanseringskoncept. Arbetet innefattade logotyper, filmer, presentationer, trycksaker, montermaterial, nyhetsbrev samt material för sociala medier och webb. Uppdraget innefattade hela processen från att ta fram innehåll till att mäta och följa upp resultat i digitala kanaler.

 

Läs mer på Hexatronic.com/matrix

Vill du veta mer?

Vill du veta mer? Kontakta oss så hjälper vi dig.

När du skickar in detta formulär godkänner du vår sekretesspolicy

Anna Westberg Engman

Projektledare

073-983 48 99

anna@ohappa.se

Ange ditt telefonnummer så hör vi av oss så fort vi kan!

När du skickar in detta formulär godkänner du vår sekretesspolicy