Vänligen vänta medan meddelandet skickas...

MYoroface

IQoro® förpackningsdesign

MYoroface är ett medicintekniskt företag som utvecklar, tillverkar och säljer material, produkter och utbildning för utredning och behandling av ät-, svälj- och talsvårigheter hos barn och vuxna.

Resultat

Intresset för produkten var stort och efterfrågan hög vilket gav företaget en mycket positiv start.

 

- Samarbetet med ohappa har flutit på jättebra. Att ha reklambyrån nära i utveckling av nytt kommunikationsmaterial är perfekt. Många gånger har vi kunnat boka in möten med väldigt kort varsel för att diskutera olika vinklingar och förslag. I och med ohappas flexibilitet och breda kompetens har vi fått en ovärderlig samarbetspartner som bidrar med nya pigga ögon, nya förslag och inte minst erfarenhet. Närheten till ohappa och deras breda kunskap var anledningen till vårt val av byrå. Vår strategi är att använda oss av lokala leverantörer och samarbetspartners så långt som möjligt för att främja den lokala tillväxten och driva ett hållbart företagande.

Ylvali Gerling, VD på MYoroface.

 

MYoroface är ett medicintekniskt och forskningsdrivet företag med säte i Hudiksvall. MYoroface har utvecklat produkten IQoro®, som med bevisad effekt behandlar ät- och sväljsvårigheter samt har en god effekt på snarkning /apné. Ambitionen är att hjälpa berörda personer att öka eller återfå sin livskvalitet. I dag handlar det om mer än två miljoner svenskar som kan behandlas med IQoro®.

Instruktionsmanual och webb

Instruktionsmanualen innehöll en produktbeskrivning, illustrationer och en träningsdagbok.

Webbsidan fick också en grafisk ansiktslyftning och större säljfokus.

Förpackningsdesign

Parallellt med produktutvecklingen av IQoro® fick ohappa i uppdrag att layouta produktförpackningen samt ta fram en instruktionsmanual. Förpackningen skulle vara enkel och tilltala flera olika målgrupper estetiskt.

Uppdrag

ohappa fick i uppdrag att se över företagets marknadskommunikation och göra företaget redo inför lanseringen av deras produkt IQoro®. ohappa fick i uppdrag att modifiera företagets logotype, ta fram en grafisk profil och utveckla säljstödsmaterial.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi hur du kan ta nästa steg.

När du skickar in detta formulär godkänner du vår sekretesspolicy

Ange ditt telefonnummer så hör vi av oss så fort vi kan!

När du skickar in detta formulär godkänner du vår sekretesspolicy