Vänligen vänta medan meddelandet skickas...

Fotograf Philippe Rendu

En bild säger mer än tusen ord

För fotografen Philippe Rendu handlar arbetsdagen om att fånga ögonblicket. Att vara med där det händer och att snabbt kunna förmedla ut detta till nuvarande och presumtiva kunder. Utan en responsiv webbsida minskade efterfrågan och därför var en ny webbsida, som var anpassad för mobiler och surfplattor, ett viktigt mål för Philippe.

ohappa fick i uppdrag att skapa en attraktiv, responsiv webbplats där bilderna skulle vara i fokus.

Frihet och snabbt bildflöde

För att ge Philippe den frihet över webbsidan som han ville ha skapade ohappa en sida som fungerade som en blogg, där nya foton alltid hamnar överst. Webbsidan fick också olika filter, t ex bröllop, reportage, Hälsingland, porträtt och barn, som Philippe själv kan sätta och filtrera. Detta innebar en stor frihet för honom att själv kunna styra över sidans innehåll, vad som ska hamna överst och när det skall publiceras.

Sociala medier

Den nya responsiva sidan fick också nya ingångar till alla sociala medier som Philippe redan var närvarande på samt att vi lade till Pinterest.

Resultat - ökad tillgänglighet

Den nya responsiva sidan ökade tillgängligheten och gjorde det möjligt för Philippe att på ett snabbt och smidigt sätt nå sin målgrupp.

www.philippe.se

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi hur du kan ta nästa steg.

När du skickar in detta formulär godkänner du vår sekretesspolicy

Ange ditt telefonnummer så hör vi av oss så fort vi kan!

När du skickar in detta formulär godkänner du vår sekretesspolicy