Vänligen vänta medan meddelandet skickas...

Eco Log

Strategiskt varumärkesarbete och en ny webbsida för Eco Log

I början av 2017 fick ohappa i uppdrag att utveckla en ny webbsida åt Eco Log i Söderhamn. 
Arbetet inleddes med ett antal strategiska diskussioner kring varumärke och positionering som ohappa planerade och processledde.

Bakgrund

Önskemålet från kunden var en webbsida som på ett tydligt sätt visade upp de produkter och tjänster företaget säljer men också att sätta varumärket Eco Log på kartan.

Uppdrag

Innan arbetet med webbsidan inleddes fick ohappa i uppdrag att planera och hålla i ett antal workshops med nyckelpersoner från företaget där varumärke och positionering diskuterades. Med resultaten från dessa som grund tog ohappa därefter fram ett uppdaterat grafiskt koncept för ”Nya Eco Log” och en helt ny webbsida.

Lösning

Den nya responsiva och mobilanpassade webbsidan arbetades fram under några månaders tid och fick ett modernt grafiskt uttryck, en logisk struktur och fylldes därefter med ett genomtänkt och relevant innehåll. Målet med den nya webbsidan var att stärka varumärket och underlätta Eco Logs försäljning.

Den nya webbsidan och ”Nya Eco Log” lanserades i samband med mässan Elmia Wood i juni 2017. Till den mässan bistod vi kunden med stöd i framtagandet av vepor, roll-ups, annonser och trycksaker i en ny design. 

Inför lanseringen skickades information om tankarna bakom ”Nya Eco Log” ut till samtliga medarbetare på Eco Log samt deras återförsäljare och servicelämnare. Webbsidan presenterades också internt för medarbetarna innan den lanserades publikt. 

Resultat

Den nya webbsidan har fått ett väldigt positivt mottagande av såväl kunder som medarbetare och trafiken till webbsidan har ökat markant.

 

"Tack vare klockren kommunikation och leveranser av hög kvalitet i rätt tid har ohappa varit en trygg partner i detta viktiga samarbete."
Mats Gustafsson, Chef Marknadsföring och Kommunikation

Vill du veta mer?

Vill du veta mer? Kontakta oss så hjälper vi dig.

När du skickar in detta formulär godkänner du vår sekretesspolicy

Ange ditt telefonnummer så hör vi av oss så fort vi kan!

När du skickar in detta formulär godkänner du vår sekretesspolicy