HEXATRONIC GROUP | KUNDRESA

Internationell börsnoterad telekomkoncern i stark tillväxt

Introduktion

Marknadskommunikation på koncernnivå och enskilda bolag

Hexatronic är vår kund sedan 2014, då var Hexatronic en mindre svensk bolagsgrupp med stora ambitioner. Idag är koncernen en lysande internationell stjärna på telekomhimlen med bolag i många länder.

Under de första åren fungerade ohappa som en extern marknadsavdelning, med uppdrag som omfattade allt från varumärkesbyggande, mässkoncept och produktkommunikation till sociala medier och digital närvaro, IR-stöd i form av produktion av årsredovisning, presentationer samt publicering av finansiella rapporter och pressmeddelanden.

Idag arbetar ohappa nära koncernens kommunikationsavdelning med olika projekt och som leverantör till flera bolag inom koncernen. Produktion av årsredovisning och produktkommunikation sker i samverkan med Hextronics egna resurser och andra leverantörer.

Arbetet består till exempel av:

  • Årsredovisning
  • Logotyper produktvarumärken (tidigare uppdrag)
  • Grafisk produktion av kataloger, presentationer och säljstöd
  • Nyhetsbrev
  • Publicering av IR-information

 

Hexatronic skapar hållbara nätverk över hela världen och har kunder på fyra kontinenter –från teleoperatörer till nätverksägare. Koncernens huvudverksamhet är tillverkning och utveckling och försäljning av produkter och material för fibernätverk samt utbildning inom området.

Hexatronic Group (publ) grundades i Sverige 1993 och koncernens aktie är listad på Nasdaq OMX Stockholm.

"Teamet på ohappa känner vår verksamhet väl och vi uppskattar deras mångsidighet och förmåga att möta våra behov med snabba och väl genomarbetade leveranser – trots att det ofta innebär korta deadlines."

Lise-Lott Schönbeck, Digital Marketing Officer, Hexatronic Group