Kundresan

Vi visar dig vägen till en effektiv och okomplicerad marknadskommunikation

Kundresan

Vi visar dig vägen till en effektiv och okomplicerad marknadskommunikation

Strategi och mål

Saknar ditt företag en tydlig riktning för er marknadskommunikation? Söker du en lättarbetad och effektiv arbetsprocess som ger en tydlig överblick om vägen framåt? Vi har lång erfarenhet av att, tillsammans med ledningsgrupper och marknadsansvariga, skapa tydliga strategier, realistiska målsättningar, genomtänkta marknads- och handlingsplaner och strukturerade budgetar – allt som behövs för att påbörja en ny tillväxtresa.

Varumärkesarbete

Ditt varumärke är kärnan i din kommunikation. Därför bör du se till att varumärket speglar de unika fördelar och kärnvärden som ditt företag och dina produkter kännetecknar. Tillsammans med dig skapar vi en tydlig positionering på marknaden och bygger ett starkt varumärke som går hand i hand med ledningsgruppens strategi, mål och framtidsvision. Vi hjälper dig att analysera, utvärdera och påbörja resan mot ett engagerande och visuellt tilltalande varumärke.

Planering och struktur

Känns ditt marknadsarbete komplicerat, ostrukturerat och inneffektivt? Att ha en effektiv och lättarbetad struktur i arbetsprocessen gör allting så mycket enklare. Vi har genom åren utvecklat smarta arbetssätt som förkortar vägarna mellan oss och våra kunder. Vi arbetar digitalt i gemensamma dokument vilket ger snabba beslut och en tydlig överblick över vad som är gjort och vad som händer framåt.

Digital närvaro

Ditt företags digitala närvaro är ditt skyltfönster mot marknaden. Det är här dina kunder oftast får ett första intryck av ditt företag och känslan om de ska köpa dina produkter eller inte. Genom detaljerade analyser av dina digitala kanaler kan vi hitta de områden som kan vässas för att nå ett ännu bättre resultat. När dessa är identifierade bygger vi webbsidor, skapar content till dina sociala medier och ser till att hålla dem uppdaterade och intressanta – kort sagt, det som håller ditt varumärke top of mind hos dina digitala besökare.

Dialogen med marknaden

Att hålla kontakten med befintliga och potentiella kunder är av yttersta vikt på konkurrensutsatta marknader. Ett bra bemötande kan vara skillnaden mellan en lojal kund och en förlorad. Hur fungerar din dialog med marknaden idag? Vi hjälper dig att upprätthålla en engagerande, kvalitetssäkrad och kontinuerlig dialog med dina kunder genom t.ex. sociala medier, nyhetsbrev, pressmeddelanden och snabba svar på inkommande frågor.

Säljstöd

En välfungerande marknadskommunikation innefattar även gediget stöd internt. Genom att hålla personal och säljkår uppdaterade med information, strategier och säljmaterial, banar du väg för effektivitet, samhörighet och teamkänsla. Vi har lång erfarenhet av att optimera det interna säljstödsarbetet med hjälp av t.ex. broschyrer, produktkataloger, mässmaterial, montrar, utbildningsplattformar och säljdrivande kampanjer – allt för att skapa nya affärer.

Behöver du hjälp med din marknadskommunikation? Hör av dig!

Avatar

Anna Westberg Engman

Projektledare

073-983 48 99 anna@ohappa.se