Följ med på några av våra kundresor

Från entreprenadmaskiner för den globala marknaden till medicinteknik och mejeriprodukter. Från 125-åriga familjeföretag till skogsbolag och innovativa scale-ups. Vi har fått vara med på fantastiska resor tillsammans med våra kunder. Här kan du läsa mer om några av dem. 

HUDDIG

Huddigs grävlastare tar världen med storm

År efter år fortsätter Huddig att förnya sig, de är modiga, kundorienterade och målinriktade i sin verksamhet. Vårt samarbete startade redan 2009 och sedan flera år tillbaka är vi Huddigs externa marknadsavdelning.

Spendrups

Familjeföretaget med öl i blodet

Utbildningskoncept och kommunikationsmaterial, produktlansering av Linné – Spendrups vattenlösning Linné för restauranger, samt film- och katalogproduktioner – det är delar i ohappas uppdrag för Spendrups.

Sedana Medical

Börsnoterat medicinteknikbolag med fokus på intensivvård

Design och utveckling av responsiv webbsida på fem språk, med stöd för investerarkommunikation. Publicering av pressmeddelanden och finansiella rapporter via Cision och Modular Finance.

HEXATRONIC GROUP

Internationell börsnoterad telekomkoncern i stark tillväxt

Hexatronic är en lysande internationell stjärna på telekomhimlen med bolag i många länder. ohappa är ett stöd till koncernens kommunikationsavdelning med olika projekt och leverantör till flera bolag inom koncernen.

Rundvirke Skog

Sveriges största leverantör av specialvirke

Under 2020 startade samarbetet med Rundvirke Skog gällande innehållsproduktion för nyhetsbrev, vilket har vuxit till att ohappa idag agerar som Rundvirke Skogs externa marknadsavdelning.

Cinclus Pharma

Bioteknikbolag med sikte på en global marknad

ohappa är Cinclus Pharmas helhetsleverantör gällande marknad, en extern marknadsavdelning som arbetar direkt mot olika funktioner i bolaget – främst vd och finanschef.

ELE

Svensk familjeägd träkoncern på en internationell marknad

Strategiskt och grafiskt arbete som bidragit till att tydliggöra koncernens varumärke och position på marknaden, samt en responsiv webbsida.

SETRA GROUP

Bygglösningar och sågade trävaror med fokus på grönsamhet

ohappa är sedan många år leverantör till Setra. Allt började med ett strategiskt arbete samt struktur och design av företagets externa webbsida. Idag omfattar uppdraget i första hand produktion av trycksaker och webbinnehåll.

CROSSCONTROL

Fordonsdatorer för ökad säkerhet och produktivitet

ohappa har producerat CrossControls responsiva webbsida – företagets främsta varumärkesbärare och ett nav för kommunikation, försäljning och support.

DellenMejeriet

Från 0 till 10 miljoner liter på 5 år

DellenMejeriet startades i Delsbo 2017 av sju eldsjälar med ett brinnande intresse för lokalproducerad mat. Vi på ohappa fick bland annat äran att ta fram logotyp, förpackningsdesign, grafisk profil och annonskoncept.

Behöver du hjälp med ditt företags kommunikation? Hör av dig!

Avatar

Anna Westberg Engman

Projektledare

073-983 48 99 anna@ohappa.se