Följ med på några av våra kundresor

Från entreprenadmaskiner för den globala marknaden till medicinteknik och mejeriprodukter. Från 125-åriga familjeföretag till skogsbolag och innovativa scale-ups. Vi har fått vara med på fantastiska resor tillsammans med våra kunder. Här kan du läsa mer om några av dem. 

ENACO

Med uppdrag att skydda kritisk infrastruktur

Med uppdrag att skydda…

ENACO är en pionjär i den svenska datacenterbranschen och har funnits i över 40 år. Företaget bygger och uppgraderar tekniska miljöer för kritisk infrastruktur. 

FSP For Surface Protection

Unikt koncept inom industriell ytbehandling

Unikt koncept inom ind…

FSP har en slimmad central organisation och ohappa fungerar som en partner för kommunikation på koncernnivå. I nära samarbete med vd/försäljningschef görs arbeten på såväl övergripande strategisk som operativ nivå.

Rundvirke Skog

Sveriges största leverantör av specialvirke

Sveriges största lever…

Under 2020 startade samarbetet med Rundvirke Skog gällande innehållsproduktion för nyhetsbrev, vilket har vuxit till att ohappa idag agerar som Rundvirke Skogs externa marknadsavdelning.

HUDDIG

Huddigs grävlastare tar världen med storm

Huddigs grävlastare ta…

År efter år fortsätter Huddig att förnya sig, de är modiga, kundorienterade och målinriktade i sin verksamhet. Vårt samarbete startade redan 2009 och sedan flera år tillbaka är vi Huddigs externa marknadsavdelning.

Spendrups

Familjeföretaget med öl i blodet

Familjeföretaget med ö…

Utbildningskoncept och kommunikationsmaterial, produktlansering av Linné – Spendrups vattenlösning Linné för restauranger, samt film- och katalogproduktioner – det är delar i ohappas uppdrag för Spendrups.

SETRA GROUP

Bygglösningar och sågade trävaror med fokus på grönsamhet

Bygglösningar och såga…

ohappa är sedan många år leverantör till Setra. Allt började med ett strategiskt arbete samt struktur och design av företagets externa webbsida. Idag omfattar uppdraget i första hand produktion av trycksaker och webbinnehåll.

HEXATRONIC GROUP

Internationell börsnoterad telekomkoncern i stark tillväxt

Internationell börsnot…

Hexatronic är en lysande internationell stjärna på telekomhimlen med bolag i många länder. ohappa är ett stöd till koncernens kommunikationsavdelning med olika projekt och leverantör till flera bolag inom koncernen.

Cinclus Pharma

Bioteknikbolag med sikte på en global marknad

Bioteknikbolag med sik…

ohappa är Cinclus Pharmas helhetsleverantör gällande marknad, en extern marknadsavdelning som arbetar direkt mot olika funktioner i bolaget – främst vd och finanschef.

DellenMejeriet

Från 0 till 10 miljoner liter på 5 år

DellenMejeriet startades i Delsbo 2017 av sju eldsjälar med ett brinnande intresse för lokalproducerad mat. Vi på ohappa fick bland annat äran att ta fram logotyp, förpackningsdesign, grafisk profil och annonskoncept.

Sedana Medical

Börsnoterat medicinteknikbolag med fokus på intensivvård

Design och utveckling av responsiv webbsida på fem språk, med stöd för investerarkommunikation. Publicering av pressmeddelanden och finansiella rapporter via Cision och Modular Finance.

ELE

Svensk familjeägd träkoncern på en internationell marknad

Strategiskt och grafiskt arbete som bidragit till att tydliggöra koncernens varumärke och position på marknaden, samt en responsiv webbsida.

CROSSCONTROL

Fordonsdatorer för ökad säkerhet och produktivitet

ohappa har producerat CrossControls responsiva webbsida – företagets främsta varumärkesbärare och ett nav för kommunikation, försäljning och support.

Behöver du hjälp med ditt företags kommunikation? Hör av dig!

Avatar

Anna Westberg Engman

Projektledare

073-983 48 99 anna@ohappa.se