Din guide på tillväxtresan

ohappa är kommunikationsbyrån från Hälsingland som är specialiserad inom B2B. Vi identifierar problemområden, hittar kreativa lösningar och guidar medelstora och stora B2B-företag på deras tillväxtresa – oavsett var i processen de befinner sig. Hos oss blir kommunikationsarbetet strukturerat, lättarbetat och effektivt genom öppen dialog och smarta arbetsverktyg.

 

Det är O:et i orden som gör det
Det som skiljer oss från många andra byråer därute är tre små ord – Okomplicerad, Orädd och Odryg. Okomplicerad  betyder att vi vill vara enkla att ha att göra med. Det finns ingen anledning att krångla till saker i onödan. Orädd  står för kreativitet och kräver både mod och lyhördhet, men också för att vi står med båda fötterna på jorden och är modiga nog att våga säga ifrån när det behövs. Odryg  betyder för oss att vara prestigelös, ödmjuk och personlig, men också att verka för det goda – både i relationer och i arbetet.

Företaget startade 2009 och 2013 utsågs ohappa till Årets tillväxtföretag i Gävleborgs län.

ohappa är medlem i branschorganisationen Sveriges Kommunikationsbyråer Komm och har medarbetare med ARU-kompetens (auktoriserad reklamutgivare). 


Välkommen till en okomplicerad, orädd och odryg kommunikationsbyrå.

BLI KUND HOS OSS

Så här jobbar vi

Vi hjälper företag att bli starka, få ordning och reda i kanalerna, förankra det som de är bra på och bli bättre på att kommunicera.

Starta en tillväxtresa tillsammans med oss.

BLI EN AV OSS

Jobba hos oss

Intresserad av att bli en "ohapping"? Vi söker ständigt efter drivna personer som brinner för marknadsföring och kommunikation.

Välkommen med din spontanansökan.