SEDANA MEDICAL | KUNDRESA

Börsnoterat medicinteknikbolag med fokus på intensivvård

Introduktion

Design och utveckling av webbsida med stöd för IR-kommunikation

Design och utveckling av responsiv webbsida på fem språk, med stöd för investerarkommunikation. Publicering av pressmeddelanden och finansiella rapporter via en integration med Cision och Modular Finance. Innehållsproduktion och uppdateringar görs av kunden. Samarbetet omfattar även grafiskt och kreativt stöd för andra delar än webbsidan.

Samarbetet omfattar även grafiskt och kreativt stöd för andra delar än webbsidan.

Arbetet består till exempel av:

  • Responsiv webbsida och distributörsportal med integration av publiceringsplattform
  • Struktur, planering och genomförande i samarbete med kund
  • UI/UX-design
  • Projekt- och produktionsledning
  • Teknisk utveckling

Sedana Medical är ett pionjärföretag inom medicinteknik, som tillhandahåller utrustning och läkemedel för inhalationssedering, ett alternativ till intravenös sedering inom intensivvården.

Inhalationssedering har många fördelar för såväl patienten som för sjukvården och Sedana Medicals produkter används i Europa, Asien, Australien, Kanada och Syd- och Centralamerika. Sedana Medical grundades 2005, är noterat på Nasdaq First North Growth Market (SEDANA) och har sitt huvudkontor i Stockholm.

"Samarbetet med ohappa har varit enkelt och proffsigt, från start till lansering. Med deras kreativitet, engagemang och tillgänglighet känns det både roligt och tryggt att ha med dem som partner på vår fortsatta resa."

Madeleine Andersson, Global communications manager, Sedana Medical