Setra Group | KUNDRESA

Bygglösningar och sågade trävaror med fokus på grönsamhet

Introduktion

Produktionsstöd till egen kommunikationsavdelning

ohappa är sedan många år leverantör till Setra. Allt började med ett strategiskt arbete samt struktur och design av företagets externa webbsida. Idag omfattar uppdraget i första hand produktion av säljstöd och webbinnehåll. ohappa avlastar och kompletterar företagets egen kommunikationsavdelning med produktion av till exempel produktkataloger, informationsmaterial, webbinnehåll (bild, text och illustration) och presentationer.

Arbetet består till exempel av:

  • Produktion av säljstödsmaterial
  • Produktion och publicering av webbinnehåll
  • Designförslag och rådgivning webbkommmunikation
  • Arbete med presentationer

Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag med åtta produktionsenheter i Sverige. Huvudprodukterna är förädlad skogsråvara som limträ, hyvlat, komponenter och KL-trä, men även bioprodukter såsom bark, flis och spån. Setras vision är att göra affärer som fler än de tjänar på – kunderna, samhället och naturen. När en verksamhet är lönsam för alla kallar Setra det för Grönsamhet.

Huvudägare i Setra är Sveaskog och Mellanskog. Setra har ca 800 anställda och omsätter ca 5,5 miljarder kronor.

"Oavsett om det är mindre jobb eller större projekt vi behöver hjälp med så finns ohappa där för oss. De är trevliga, kompetenta och mångsidiga – alltid redo att ta både projektledning och produktion."

 

 

Lovisa Krebs, Kommunikationsdirektör, Setra Group