Välkommen Linda Persson – ny produktionsledare på ohappa

Ohappa Logo SOME
ohappa
14 maj 2024


Företaget växer, och i början av maj hade vi glädjen att få välkomna en ny kollega till vårt team. Linda är ett härligt kompetenstillskott på byrån och henne kommer ni träffa i hennes nya roll som produktionsledare. Lär känna Linda i vår intervju.
Ohappa Bloggbild Linda

Hej Linda och välkommen till ohappa! Berätta kort om vem du är?
– Jag heter Linda Persson, är 30 år och är bosatt i Söderhamn med sambo och två barn. Fritiden spenderas med vänner och familj samt på olika sportevenemang.

 

Vad pysslade du med innan du kom till oss?
– Precis innan jag kom till ohappa så läste jag en yrkesutbildning till Full Stack Software Development (systemutvecklare). En väldigt rolig, intensiv och lärorik utbildning som jag tror att jag kommer ha användning för i framtiden.

 

Som produktionsledare är du den som ser till att våra kunders önskemål och beställningar genomförs och levereras. Vad ser du mest fram emot i din nya roll som produktionsledare?
– Med risk för att låta klyschig, men jag älskar att vara ”spindeln i nätet”. Att hjälpa till att hitta den bästa lösningen för alla inblandade parter är något jag tycker är väldigt kul och tillfredställande. Kommunikation, problemlösning och ”snabba puckar” är ytterligare saker jag tycker är väldigt roliga att jobba med, så att arbeta som produktionsledare kommer göra det väldigt lätt att gå upp på morgonen!

 

Vad har du för drivkraft rent arbetsmässigt?
– Jag är en typisk lagspelare som tycker att det är väldigt spännande att träffa nya människor. Att lära mig nya saker genom människor jag träffar och få en liten inblick i deras vardag och deras liv ger mig verktygen jag behöver för att ta fram bästa möjliga lösning.

 

Vad tycker du om att göra på din fritid?
– Jag har spelat fotboll sen jag kunde gå, och spelar just nu i Moheds SK. Min sambo är aktiv inom SUIF och bordtennis, så det är väldigt mycket fokus på sport och aktiviteter på fritiden. Om vi inte hänger på en fotbollsplan eller i en pingishall så är det kvalitetstid med vänner och familj som prioriteras.

 

Vad ser du fram emot med din första tid här på ohappa?
– Jag ser oerhört mycket fram emot att lära känna alla kollegor på ohappa ordentligt, och att ta del av allas kompetens. Sen ska det bli väldigt spännande att arbeta med och lära mig av alla olika kunder och sätta mig in i deras branscher.

 

Åter igen – varmt välkommen till ohappa Linda!

Fler nyheter

Ohappa Bloggbild Dig Utb 01
Ohappa Logo SOME
ohappa
8 maj 2024

Fördelar med digitala utbildningar för HR, sälj och marknad

I sammanhanget är det uppenbart att digitala utbildningar inte bara är en investering utan också en nödvändighet. B2B-företag som använder d...

Vi förstår dig Utbildning
Invigning Grycksbo 1
Ohappa Logo SOME
ohappa
24 juni 2024

Invigning av Arctic Papers bruksmuseum i Grycksbo

Den 5 juni invigdes det nya bruksmuseet på Arctic Paper Grycksbo. En industrihistorisk utställning om företagets och bygdens gemensamma hist...

Kunder