Kunduppdrag – spela in utbildningsfilm

Ohappa Logo SOME
ohappa
3 april 2024


Att spela in utbildningsfilmer på temat schysst arbetsmiljö, det var det här glada gängets uppdrag. I fyra korta filmer iscensattes situationer där mer eller mindre subtila beteenden bidrar till osäkerhet och utanförskap. Situationer som vi alla kan relatera till, har sett eller varit med om själva.
Filminspelning Spendrups

Monica Nordvist arbetar på Spendrups Bryggeri som produktchef för KrogVis och utbildar inom service, försäljning och matsalsarbete. Hon håller även utbildningen Schysst krog som handlar om att vi tillsammans har ansvar för arbetsmiljön. Syftet med filmerna är att skapa diskussion.

”Gränsen för vad som känns okej kan vara flytande, alla upplever situationer på olika sätt. Det viktiga är att vi fortsätter att prata om erfarenheter och upplevelser – och det är precis vad dessa filmer syftar till. Nyckeln är att förstå att det är bara tillsammans som vi kan skapa den bästa arbetsplatsen. ”

Tack till alla som var med framför och bakom kameran och tack Monica Nordqvist och Spendrups för att vi på ohappa får förtroendet att ta fram material till KrogVis. Era utbildningar är så viktiga för att bidra till god stämning och fler schyssta arbetsplatser i restaurangbranschen. Fler företag och branscher borde lyfta frågor om hur vi är mot varandra på arbetsplatsen.

 

Behöver du också hjälp med en utbildningsfilm?

Hör av dig!

 

Avatar

Marica Rastad

Projektledare

073-086 28 01 marica@ohappa.se
Avatar

Anna Engman

Projektledare

073-983 48 99 anna@ohappa.se

Fler nyheter

Ohappa Bloggbild Produktionsled 02
Ohappa Logo SOME
ohappa
6 februari 2024

Vi söker en till produktionsledare

Som produktionsledare arbetar du nära både kunder och medarbetare på ohappa. Tillsammans med kundansvarig projektledare ansvarar du för att ...

Bli en av oss
Ohappa Bloggbild Dig Utb 02
Ohappa Logo SOME
ohappa
8 maj 2024

Dags att skrota pärmar och papper en gång för alla och börja göra digitala utbildningar?

Svaret är ja – det är klart att ni ska utbilda digitalt. Det funkar lika bra oavsett om ni vill utbilda egen personal, återförsäljare, partn...

Vi förstår dig Utbildning