Produktionsledare Webb

Vi söker en produktionsledare

2022-02-25

Är du vår nya produktionsledare? Som produktionsledare på ohappa är din roll viktig för att säkerställa att produktionerna genomförs enligt plan, från offertstadie till uppföljning. Rollen är stimulerande och omväxlande, perfekt för dig som är intresserad av företagande, marknadsföring och vill lära dig mer om hur B2B-marknadsföring fungerar.

Om oss

ohappa är en kommunikationsbyrå med huvudfokus på medelstora B2B-företag. Genom att vara en kreativ och strukturerad partner till våra kunder stödjer vi deras utvecklingsresa. Vi hjälper kunden att organisera marknadsarbetet och målmedvetet jobba med sitt varumärke. Vi är även drivande i det löpande kommunikationsarbetet.

Hos oss är varje medarbetare en nyckelperson och vi är måna om att skapa rätt förutsättningar för dig att leverera det som våra kunder värdesätter. Vi erbjuder både frihet och möjligheter att ta ansvar. Att känna sig delaktig i utvecklingen av ohappa och att det är okej att vara som man är – det tycker vi är viktigt. Därför verkar vi efter våra tre värdeord: okomplicerad, orädd och odryg.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en produktionsledare. Som produktionsledare arbetar du nära både kunder och medarbetare på ohappa. Tillsammans med kundansvarig projektledare ansvarar du för att driva kundens marknadsföring framåt genom att leda och koordinera produktioner, som kan vara exempelvis trycksaker, webbsidor, mässprojekt eller löpande kommunikation. Kundansvarig projektledare har det yttersta ekonomiska och strategiska ansvaret för kunden medan rollen som produktionsledare är mer koordinerande. Din uppgift är att stödja kundansvarig projektledare under offertarbetet och sedan ta vid när affären med kund är klar och det är dags att börja realisera beställningen. Du är en central kontaktpunkt för medarbetare, kontaktpersoner hos kunder, leverantörer och samarbetspartners.

Under arbetet håller du en aktiv dialog med teamet på ohappa som jobbar med projektet. Du är med och planerar, fördelar ut uppgifter, koordinerar, genomför möten och följer upp hur produktionen fortlöper. Din roll är viktig för att säkerställa att produktionerna genomförs enligt plan från offertstadie till uppföljning. Tillsammans med våra två andra produktionsledare har du också överblick över hur arbetsbelastningen ser ut hos dina kollegor och skapar framförhållning genom att planera kommande produktioner.

Din profil

Rollen är stimulerande och omväxlande, perfekt för dig som är intresserad av företagande, marknadsföring och vill lära dig mer om hur B2B-marknadsföring fungerar.

I rollen som produktionsledare behöver du vara bra på att skapa och upprätthålla struktur och relationer. Att anteckna och dokumentera möten känns naturligt för dig. Du är kommunikativ och har förmågan att lyssna in mellan raderna vad kundens behov är.

Vi ser helst att du har erfarenhet/kunskap inom något av följande områden:
- Marknadsföring/kommunikation
- Webbproduktion
- Produktion av trycksaker
- Digital marknadsföring (t.ex. SEO, annonsering, analys)

Om tjänsten

Vi erbjuder en dynamisk och modern arbetsmiljö med kompetenta kollegor i ett centralt och havsnära kontor i Hudiksvall. Möjlighet för delvis distansarbete finns. Välkommen till en arbetsplats där du som medarbetare har stor betydelse för företaget, dina kollegor och våra kunder!

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt på din personlighet och dina värderingar. Hittar vi inte rätt person under rekryteringsprocessen så kommer vi inte att erbjuda tjänsten till någon.

Vår geografiska huvudmarknad är idag Hälsingland och Stockholm. Ambitionen är att utvidga vår marknad geografiskt, vilket innebär att tjänsten kan komma att innefatta resande.

Tjänsten är heltid och med fast lön.

Ansökan

ohappa samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB.

Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryteringskonsult
Olof Westling
olof.westling@clwork.se
073-351 27 34

eller till ohappas VD
Ola Engman
ola.engman@ohappa.se
070-250 77 22

Skicka in din ansökan här

Välkommen med din ansökan senast 20/3 2022.