Vi söker en till produktionsledare

Ohappa Logo SOME
ohappa
6 februari 2024


Som produktionsledare arbetar du nära både kunder och medarbetare på ohappa. Tillsammans med kundansvarig projektledare ansvarar du för att driva våra kunders kommunikationsprojekt framåt genom att leda och koordinera produktioner. Kundansvarig projektledare har det yttersta ekonomiska och strategiska ansvaret för kunden medan rollen som produktionsledare är mer koordinerande.
Ohappa Bloggbild Produktionsled 02

Om arbetsrollen

Din uppgift är att stödja kundansvarig projektledare under offertarbetet och sedan ta vid när affären med kund är klar och det är dags att börja realisera beställningen. Du är också en resurs för att dokumentera t.ex. strategiska möten och workshops.

Rollen som produktionsledare innebär att ha koll på både helheten och detaljerna i ett projekt. Kontaktytorna är många bland kollegor, kunder, leverantörer och samarbetspartners. Om det är någon som verkligen gör skäl för epitetet ”spindeln i nätet” så är det produktionsledaren.

Under arbetet håller du en aktiv dialog med teamet på ohappa som jobbar med projektet. Du är med och planerar, fördelar ut uppgifter, koordinerar, genomför möten och följer upp hur produktionen fortlöper. Din roll är viktig för att säkerställa att produktionerna genomförs enligt plan från offertstadie till uppföljning. Som produktionsledare har du också överblick över hur arbetsbelastningen ser ut hos dina kollegor och ansvarar för att fördela arbetsbelastning och skapa framförhållning genom att planera kommande produktioner.

Rollen är stimulerande och omväxlande, perfekt för dig som är intresserad av företagande och kommunikation inom B2B. Våra kunder finns idag på lite olika ställen i landet. Det viktiga för oss är inte var någonstans våra kunder håller till, utan hur vi kan skapa värde tillsammans.

Vi erbjuder en dynamisk och modern arbetsmiljö med kompetenta kollegor i ett centralt och havsnära kontor i Hudiksvall. Möjlighet för delvis distansarbete finns.
Välkommen till en arbetsplats där du som medarbetare har stor betydelse för företaget, dina kollegor och våra kunder!

 

Vad vi ser som bra förutsättningar för att trivas

I rollen som produktionsledare behöver du vara bra på att skapa och upprätthålla struktur och relationer. Att anteckna och dokumentera möten känns naturligt för dig. Du är kommunikativ och har förmågan att lyssna in mellan raderna vad kundens behov är. Samt har ett intresse för affärsdriven verksamhet.

Vi ser det som en hygienfaktor att digitala verktyg är naturligt för dig. Ett avgörande karaktärsdrag för rollen är förmågan att snabbt kunna ställa om och anpassa sitt fokus efter nya förutsättningar.

Hela vår verksamhet bygger på teamarbete så att du är en person som får energi av att samarbeta är vitalt. I kombination med detta så har du ett naturligt sätt att kunna prioritera arbetsuppgifter både åt dig själv och åt andra.

Vi ser helst att du har erfarenhet/kunskap inom något av följande områden:

  • Affärsdriven verksamhet
  • Marknadsföring/kommunikation
  • Webbproduktion
  • Produktion av trycksaker

Tjänsten är heltid och med fast lön.

Frågor om tjänsten hänvisas till ohappas Operativa Chef, Olof Vestling.

 

Mejla in din ansökan till Olof
senast 25 februari:

Avatar

Olof Vestling

Operativ chef

076-768 40 98 olof.vestling@ohappa.se

Fler nyheter

Hur Nöjda Är Dina Kunder 02
Ohappa Kontaktbild Jannica
Annica Jansson, Content Manager på ohappa
23 januari 2024

Hur nöjda är era kunder, egentligen?

En kundundersökning är ett oerhört användbart verktyg för att ta reda på vad era kunder tycker om era tjänster/produkter och er som leverant...

Vi förstår dig Marknadskommunikation
Filminspelning Spendrups
Ohappa Logo SOME
ohappa
3 april 2024

Kunduppdrag – spela in utbildningsfilm

Att spela in utbildningsfilmer på temat schysst arbetsmiljö, det var det här glada gängets uppdrag. I fyra korta filmer iscensattes situatio...

Vi förstår dig Kunder Film & video